top of page

Om oss

Jag som driver Serviceproffsen Wowservice AB, wowservice.se och Wowpodden - Bara service heter Emilie Loman.

Min vision är att höja statusen på serviceyrket, statusen på kundservice internt i våra organisationer och kvaliteten på service.
De flesta uppdrag utför jag själv men i en del krokar jag arm med andra
duktiga serviceproffs för att skapa det allra bästa resultatet för er.


Efter att på kort tid höjt kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet och försäljning hos 3s Företagskundservice år 2016 blev jag inbjuden till Disney i Orlando för att utbildas och samarbeta. Sedan dess har jag stöttat fler företag att skapa sin egna servicekultur, att gå från bra service till wowservice och att få kunderna och medarbetarna att bli lojala ambassadörer och marknadsförare. Jag har gjort min research på fältet och har flera framgångsrika case i bagaget.

För att hitta inspiration och sprida kunskap om wowservice till fler så driver jag Sveriges första podd om service och har tillsammans med Kontakta, branschorganisationen för kundservice och kontaktcenter, tagit fram Sveriges första handbok för proffsig och engagerad kundservice.
 

I stort sett alla som arbetar med bemötande jobbar med service och behöver få rätt förutsättningar. Att ge riktigt bra service, wowservice, innebär inte bara att svara på kundernas frågor. Det handlar om att kunna bemöta och hantera olika människor i olika situationer. Det handlar om att vara proaktiv och lösningsfokuserad. När ditt företag kan leverera wowservice tar du företaget till nästa nivå.

Kundservice ses ofta som en ren kostnad men det är i kontakten med kunderna företaget har chansen att få kunder som blir lojala ambassadörer. Kundservice är även en guldgruva av information som kan användas för att driva företagets verksamhetsutveckling framåt. Att systematiskt arbeta med den information kundservice får från kunderna kan leda till stora besparingar för företaget. Jag vet hur.


Vi på Serviceproffsen är generalister, vi har förståelse för alla delar i en organisation. 
Vi vet vad som behöver göras och hur och vi kan göra det åt dig. 


Jag har samlat min och andra serviceproffs gemensamma kompetens och erfarenheter i det utbud av tjänster jag erbjuder för att öka kvaliteten på service och för att utveckla grupper och ledare. Läs mer om våra tjänster här.

Service är ett hantverk.


 

Emilie-Loman-17-dec-2022_foto-Marilia-Bognandi-04548.jpg
Emilie-Loman-17-dec-2022_foto-Marilia-Bognandi-04389.jpg

Wowpodden -
Bara service

Sveriges första och enda podd om service. En podd för dig som älskar service och kommunikation och vill veta mer eller påminnas om vad du egentligen redan vet.

Excited News

Nöjdare kunder ger
högre avkastning

Två forskningsrapporter* har slagit fast att nöjda kunder också är lönsamma kunder.

Den första studien som gjordes av Handelshögskolan visade bland annat att med varje procentenhet högre kundnöjdhet ökar avkastningen med 5 procent. Den andra studien, som genomfördes av Chalmers och SIQ, visade att företag som har högre kundnöjdhet jobbar mer medvetet med frågan. De har en strategi för hur de jobbar med kundnöjdhet. De mäter aktivt, har kontinuerlig uppföljning och jobbar med förbättring utifrån resultaten.
 

För att få nöjda, lojala och lönsamma kunder behöver man ha ett tydligt kundfokus och stolta motiverade medarbetare som vet hur man ger wowservice. Det är det som gör att det blir fler affärer. Det är så företag blir mer konkurrenskraftiga. Ett steg i rätt riktning är att skapa en egen unik servicekultur. 

*https://kvalitetsmagasinet.se/nu-ar-det-styrkt-kundnojdhet-ger-hogre-avkastning/

bottom of page