top of page

KOMPETENSUTVECKLING PÅ DINA VILLKOR

WOWSERVICE - BEMÖTANDE OCH KOMMUNIKATION.

FÖRETAGSANPASSADE ELLER ÖPPNA UTBILDNINGAR.

FYSISKT OCH DIGITALT.

Kompetensutveckla och vidareutbilda dina medarbetare för att höja servicenivån och öka kundnöjdheten och för att skapa mer engagemang och motivation.

Med våra interaktiva utbildningar inom service får ni ny kunskap, inspiration och verktyg ni direkt kan applicera i er vardag för ännu bättre resultat och wowade kunder. Vi erbjuder både fysiska och digitala utbildningar.

Här nedanför kan du läsa om några av våra mest populära utbildningar. Alla utbildningar kan företagsanpassas och skräddarsys efter just dina behov.

Framtidens kundbemötande i en kundfokuserad servicekultur. Gå från bra service till bäst service och få med dig medarbetarna på resan.

pexels-mart-production-7709093.jpg

Wowservice i telefon och skrift!

En medarbetare på kundservice kan få en kund att sprida en dålig kundupplevelse till vänner och bekanta och till tusentals potentiella kunder via webben. Men kundservice har också de bästa förutsättningarna att skapa ambassadörer och marknadsförare av kunderna.

pexels-ann-nekr-5797903.jpg

Wowservice i skrift!

En medarbetare med kundkontakt kan få en kund att sprida en dålig kundupplevelse till sina vänner och bekanta och till tusentals potentiella kunder via webben. Men medarbetaren har också bäst förutsättningar att skapa ambassadörer och marknadsförare av kunderna.

Business Meeting at a Cafe

Medveten och effektiv kommunikation.

Medveten och effektiv kommunikation är avgörande för dina resultat och för att du ska nå dina mål. Produkter, erbjudanden och priser går att kopiera men själva upplevelsen i kundmötet med dig och er är unik. Det räcker inte längre med bra service och nöjda kunder...

bottom of page