top of page
  • Emilie och Joakim

Vald föreställning + Beteende = Resultat


Vilka valda föreställningar har du?


Valda föreställningar, värderingar och drivkrafter är något vi alla har och som påverkar resultatet men som väldigt få organisationer arbetar med.


En vald föreställning kan vara en fantastisk resurs men när du har en vald föreställning som begränsar dig hindrar det dig från att nå dina mål. Många gånger är vi omedvetna om våra föreställningar tills vi börjat arbeta med att identifiera dem, till exempel i en arbetsgrupp.


Jag, Emilie, och Joakim utbildade en grupp i en stor kundserviceorganisation där de flesta arbetat länge men några börjat nyligen. Kundservice skulle börja erbjuda kunderna fler erbjudanden som en service och en av de erfarna kundservicemedarbetarna

utbrast ”De där erbjudandena kan du inte sälja till den här kundgruppen, de köper aldrig”

varpå en av de nya sa ”Oj, det visste inte jag, jag har sålt till flera av dem”.


Två personer med helt olika föreställningar varav en har en begränsande föreställning. Företag och organisationer har mycket att vinna på att arbeta med sina medarbetares valda föreställningar. Där finns mycket tid, energi och pengar att spara.


Vad skulle det leda till om du arbetade med dina egna föreställningar? Vad skulle du undvika?

Vad skulle det leda till om ni arbetade med er grupps valda föreställningar? Vad skulle ni undvika? Vad händer om ni inte gör det?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page